FOTOGRAF MADELEINE VIBERG
Örebro

LJUSET OCH MILJÖN

Den perfekta miljön för din fotografering är väldigt viktig. Jag lägger mycket tid till att hitta de där alldeles perfekta platserna och är alltid på jakt efter nya härliga miljöer.

Ljuset är en viktig del i mina fotograferingar, jag älskar att fotografera när ljusten är som mjukast, i solen uppgång och nedstigning. 

För att ljus och miljö ska passa samman lägger jag ner mycket tid på att besöka platserna innan din fotografering, jag är alltid noga förberedd.

NATURLIGT

För mig är det väldigt viktigt att låta barnen få vara barn, kanske är de inte så välkammade som ni hoppats, en fläck på byxan på väg från bilen. Allt det där är okej, det vi tillsammans vill fånga är er och hur ni tillsammans bildar er familj.

Buset, skrattet, den gosiga snorpussen och kärleken till varandra.

Visste du, att barn får en högre självkänsla genom att se sig själva på bild med sin familj och föräldrar hemma på väggen.

AVSLAPPNAD FOTOGRAFERING

Det är inte ovanligt att känna sig lite obekväm,  kanske till och med nervös inför en fotografering. 

Jag kommer hjälpa er genom enkla direktiv för att få en härlig och avslappnad fotografering. Jag kan dessutom lova att det inte kommer vara några supermodell-poser. 

Det kommer kännas avslappnat, bekvämt och naturligt för er samtidigt som ni kommer ha en härlig stund tillsammans.

BARN- & FAMILJEFOTOGRAFERING

BOKNING

För att boka er familjefotografering så skickar ni mig en förfrågan via bokningsformuläret här på hemsidan. Vi kommer därefter hitta ett datum som passar för er fotografering. I samband med er bokning skickar jag er en bokningsfaktura, detta är halva er fotograferingskostnad som dras sedan av från slutfaktura i samband med er bildleverans. Betald bokningsfaktura garanterar er bokning.

Ibland är vädergudarna inte på vår sida och ibland är barnen inte alls på humör. Jag vill att ni alla mår fint inför vår fotografering, det är viktigt för mig. Därför erbjuder jag en fri ombokning om vädret eller humöret inte är på top under vår bokade dag. Detta för att ni ska känna er trygga att få så fina bilder som möjligt.

Skicka gärna er förfrågan i god så jag kan boka in er och planera in er fotografering. Jag tar emot ett begränsat antal fotograferingar per månad och är oftast fullbokad flera månader framåt.

DIN FOTOGRAFERING

På dagen för fotograferingen kommer vi att mötas upp på platsen för er fotografering, skulle det vara svårt att hitta så möts vi upp och tar sällskap sista biten. Er fotografering sker på en plats bestämd utifrån väder och miljö, alltid inom Örebro län om vi inte kommit överens om någonting annat.

Jag kommer att ägna den första tiden till att lära känna era barn för att de ska känna sig trygga med mig och kameran. Jag är legitimerad förskollärare och har jobbat med barn under flera års tid, jag har därmed lång erfarenhet av barn i alla åldrar. 

Under vår fotografering kommer barnen att få vara delaktiga genom att kika i kameran och vi kommer ha en fin stund tillsammans. För mig är det viktigt att låta barnen vara barn och inte tvinga dem att exempelvis hålla småsyskonet i handen eller le mot kameran, utan låta fotograferingen vara naturligt och fånga de genuina känslorna.

BILDLEVERANS

Efter er fotografering kommer jag lägga mycket tid och kärlek på era bilder. Ca 15 arbetsdagar efter kommer jag att presentera ca 30 bilder för urval i ett onlinegalleri skapat bara för er. 

I ert galleri får ni välja ut era absoluta favoritbilder, antal efter det fotograferingspaket ni valt. Vill ni köpa till fler bilder kostar det 300kr per bild och lägre vid köp av ett bildpaket. 

När ni valt era bilder och meddelat mig vilka så kommer era fotografier finnas för nerladdning i ert personliga online-galleri. 

Era bilder levereras både högupplösta och anpassade för internet med fri användning för privat bruk. Egen redigering efter leverans är inte tillåten, däremot är ändring av form tillåten vid publicering i sociala medier.

 Vid publicering online får ni gärna tagga mig @madeleinevibergphoto #madeleinevibergphoto

FAQ.

Frequently Asked Questions

Du skickar mig en förfrågan via mitt bokningsformulär. Du hittar det längre ner här på min hemsida.

Om ni skulle bli sjuka och inte orkar genomför er fotografering kontaktar ni mig för ombokning. Händelser kan uppstå och alla kan bli sjuka, jag har full förståelse för det!

Hela familjen, jag fotograferar gärna syskon och föräldrarna separat också, för att ni ska få många olika variationer i era bilder.

Skulle det vara så att barnet/barnen inte vill vara med på bild kan vi ta en paus och starta om. 9 gånger av 10 är det en ovan situation för barnen, med en helt ny person. Då lär vi känna varandra en stund till, blåser lite såpbubblor och kollar om kjolen kan snurra. 

Klädsel är valfritt efter smak och tycke, det är viktigt för mig att ni känner er bekväma och att ni inte fryser. Att tänka på är att stora mönster kan bli rörigt i bilden. Klä er gärna i liknande toner för att få en fin harmoni i bilden.

Jag vill inte att ni ska frysa! Jag har med mig handvärmare för kalla fingrar och vi kommer ta pauser om det skulle behövas. Det är viktigt att ni har varma skor på fötterna och att ni har en jacka ni kan ta på er under pauserna. Jag tipsar om lager på lager.

DIN INVESTERING

FOTOGRAFERING -Studio

Fotografering i studiomiljö, klassisk enfärgad bakgrund och tidlösa fotografier

1h fotografering.
Lån av rekvisita ingår

1500 kr

Observera! Inga bilder eller produkter ingår i fotograferingskostnaden.

FOTOGRAFERING -On Location

Den klassiska fotograferingen utomhus i vackra miljöer med fantastiskt ljus. 

1h fotografering.

1500 kr

Observera! Inga bilder eller produkter ingår i fotograferingskostnaden.

TILLVAL

BLOMSTERKRANS fr. 450 kr

BLOMBUKTT fr. 500 kr

RÖKBOMB fr. 275 kr

USB-LEVERANS 550 kr

ENSTAKA BILDER
(Utöver bildpaket)  600 kr

Bildpaket

Bildpaket Mini


5 st digitala bilder.

Ni erhåller ett personligt online-galleri för utval och nedladdning.

Era fotografier levereras både högupplösta samt webbupplösta anpassade för publicering online.

2700 kr

Bildpaket Midi


10 st digitala bilder.

Ni erhåller ett personligt online-galleri för utval och nedladdning.

Era fotografier levereras både högupplösta samt webbupplösta anpassade för publicering online.

5200 kr

Bildpaket Maxi


Alla digitala bilder i ert galleri, minst 20st.

Ni erhåller ett personligt online-galleri för utval och nedladdning.

Era fotografier levereras både högupplösta samt webbupplösta anpassade för publicering online.

9000 kr

Ni är varmt välkomna att fylla i ert bokningsformulär!

Skicka in ert formulär här!