FOTOGRAF MADELEINE VIBERG

Örebro

Företag & Business Branding

KAMPANJER OCH PRODUKTER

Levererar ditt företag produkter och tjänster ni planerar att marknadsföra?
Att få en produkt eller tjänst att tala utan ord kan vara väldigt utmanande. Med hjälp av lång erfarenhet och nära arbete tillsammans med andra entreprenörer och företagare har detta blivit något utav en specialitet. Jag hjälper er att tala det bildspråk kunden finner attraktivt.

BESÖK HOS ER

Sociala medier och har blivit en stor del av vår vardag och livsstil. Många gånger kan det vara svårt att hinna ta fram kameran och ta bilder mitt under en arbetsdag, det är där min tjänst kommer in i bilden. Jag besöker ert företag och fotograferar er ”in action”. Hur ni arbetar, var ni arbetar, vilka ni är och den känslan ni vill visa i era sociala medier.  

BUSINESS BRANDING

Som företagare är det viktigt att ha ett klart och tydligt varumärke/brand där den första tanken och känslan ska vara positiv för kunden. Branding handlar om hur du förvandlar ditt företagsnamn till något värdefullt, då inte i den ekonomiska frågan, utan vad som är värdefullt för din kund.

Det innebär att allt som du gör genom kommunikation med eller till din kund ska vara en positiv känsla, relation och association till ditt företag.
Enkelt förklarat, Branding handlar till stor del om att bygga förtroende och att skapa en relation med din målgrupp där ditt mål ska vara att kunden känner som du gör för ditt företag och varumärke.

Business branding hjälper er att kommunicera med och till era kunder utan att använda det verbala språket. 
Genom branding hjälper du kunderna att enkelt känna till, gilla och få förtroende för ert företag vilket leder till snabbare beslut inför köp av tjänst eller produkt.

Vad är Business Branding?

• Branding berättar för potentiella kunder vad dem kan förvänta sig från era tjänster, produkter och era anställda.
• Det är såhär ni skapar associationer för era kunder och vilken bild ni vill att kunden ska få av företaget.
• Ni visar vilka ni är och hur ni vill uppfattas av kunden.
• Det är via väl planerad branding ni utskiljer era produkter och tjänster från era konkurrenters, trots att ni erbjuder liknande produkter och tjänster.

Varför Branding?

• Möjligeheten att få nya kunder och affärer ökar
• Företaget har en hög igenkänning och goda associeringar.
• Ni ökar värdet för ert företag gentemot kunden.
• att skapa förtroende
• Dessutom ökar era medarbetares stolthet över att ha just er som arbetsgivare.

Oavsett om du bedriver ett stort eller litet företag är Branding viktigt om ni är ute efter att skapa ett högt presterande företag. 

FÖR OFFERT & BOKNING

Vid bokning och förfrågan, använder ni  bokningsformuläret här nedan alternativt maila mig på hello@madeleinevibergphoto.se

Återkoppling sker inom 3 arbetsdagar för vidare kommunikation och en kostnadsfri offert skickas därefter utefter era önskemål

ER FOTOGRAFERING

Er fotografering anpassas noga efter era tankar och önskvärda mål, tillsammans tar vi fram en vision och plan inför fotograferingen.  

Madeleine Viberg Photo är baserade i Kumla på Västra Drottninggtan 46 med en fullt utrustad studio för fotografering i studiomiljö.

LEVERANS AV BILDER

Era bilder levereras både högupplösta för bästa kvalitét vid tryck samt anpassade för internet.

Era bilder levereras med fri användningsrätt, dvs företaget har rätten att publicera bilderna utan att uppge upphovsman om inget annat är angivet i avtalet. 

VEM ÄR MADELEINE?

Här är jag, Madeleine Viberg, född och uppvuxen i lilla Kumla, strax utanför Örebro

Madeleine Viberg Photo grundades år 2021 efter att tidigare arbetat som egenanställd sedan 2019. 

Sedan 2021 finner ni mig på Västra Drottninggatan 46 i Kumla, där finner ni en fullt utrustand studio med möjligheten att producera förstoringar och printar.

Genom fotografi får jag utlopp för mina kreativa idéer, utmana mig själv och arbeta med vad jag älskar . Det är för mig en stor fascination hur härligt det är att blicka över ett fotografi och mötas av en bild fullproppad med känslor och få möjligheten att minnas tider eller personer som funnits i våra liv. Det sägs att en bild säger mer än tusen ord och det är vad jag strävar efter, att fånga alla dessa ord!

 

Madeleine Viberg

Varmt välkommen med din bokningsförfrågan!

Skicka in din förfrågan här!