FOTOGRAF MADELEINE VIBERG

Örebro

VACKERT LJUS & VÄL VALDA MILJÖER

Den perfekta miljön för din fotografering är väldigt viktig. Jag lägger mycket tid till att hitta de där alldeles perfekta platserna och är alltid på jakt efter nya härliga miljöer.

Ljuset är en viktig del i mina fotograferingar, jag älskar att fotografera när ljusten är som mjukast, i solen uppgång och nedstigning. 

För att ljus och miljö ska passa samman lägger jag ner mycket tid på att besöka platserna innan din fotografering, jag är alltid noga förberedd.

LYXIGA KLÄNNINGAR

Till din fotografering har du möjligheten att låna  upp till två ombyten av vackra gravidklänningar. 

I mitt Dressingroom finns det ett stort urval av lyxiga klänningar, allt från vackra liv och fluffig tyll till figurnära klänningar med långa släp.

Mina klänningar är väl valda för att passa många olika kroppstyper och storlekar, från XS-XL. För att få till den absolut bästa passformen använder jag mig utav klämmor som gör att klänningen sitter perfekt

EN AVSLAPPNAD FOTOGRAFERING

Det är inte helt ovanligt att känna sig lite obekväm,  kanske till och med nervös inför en fotografering. 

Jag kommer hjälpa dig genom enkla direktiv att framhäva dig och din skatt. Jag kan dessutom lova att det inte kommer vara några knepiga supermodell-poser. 

Det kommer kännas avslappnat, bekvämt och naturligt för dig samtidigt som du visar din fantastiska styrka och skönhet i din gravida kropp.

GRAVIDFOTOGRAFERING

SÅ HÄR GÅR DET TILL

BOKNING

För att boka din gravidfotografering så skickar du mig en förfrågan via mitt bokningsformulär här på hemsidan. 

Jag rekommenderar din fotografering mellan gravidvecka 24-36, det är dock väldigt individuellt, dels hur du mår i din graviditet och hur stor magen har hunnit bli. Skicka gärna in din förfrågan så tidigt som möjligt, jag tar enbart emot ett begränsat antal gravidfotograferingar per månad och är oftast fullbokad flera månader framåt. 

Vid bokning skickas en bokningsfaktura till dig för fotograferingskostnaden.

Betald faktura garanterar din bokning.

INFÖR

Din fotografering anpassas efter dina tankar och önskemål, tillsammans tar vi fram en personlig vision för din fotografering.  

Inför din fotografering är du välkommen till mitt exklusiva Dressingroom där du får frossa i vackra klädesplagg. Allt från klassisk spets till stora tyllkjolar, vackra liv och långa släp. 

Allt detta sker hemifrån dig, min garderob finns online så du kan välja i lugn och ro. Du meddelar sedan mig vilka plagg du önskar så finns de redo till din fotografering, senast en vecka innan vår bokade tid behöver jag dina val.

Vid fotografering i studio har du möjlighet att välja på pats.

DIN FOTOGRAFERING

Fotograferingsdagen möts vi upp på utvald location, skulle det vara svårt att hitta möts vi upp på avtalad plats och följs åt. 

På plats sker ombyte i mitt pop-up tält, där är du väl skyddad både mot insyn och vind. 

Skulle det vara kyligt just denna dag kommer vi att pausa ofta med varma filtar. Vid kallare temperaturer använder vi värmepåsar som fästs på kroppen för att hålla en behagligare temperatur för dig.

Bekväm eller ej i din gravida kropp så kan jag lova dig att du kommer älska dina bilder. Jag lägger mitt hjärta och själ i att visa dem fantastiska styrka du bär.

FAQ.

Frequently Asked Questions

Du skickar mig en förfrågan via mitt bokningsformulär. Du hittar det längre ner här på min hemsida.

Om du skulle bli sjuk eller inte orkar genomför din fotografering kontaktar du mig för ombokning. Alla graviditeter är olika och inte alltid en dans på rosor. Jag har full förståelse för det!

De är varmt välkomna att delta under fotograferingen, jag föreslår att de får vara med under början av fotograferingen så att syskonen inte hinner tröttna.

Många bokar redan i v.14, kring det första ultraljudet. Det är bra att boka så tidigt som möjligt då jag oftast är fullbokad månader framåt.

Jag har klänningar i de flesta storlekar allt från XS-XL, skulle klänningen inte sitta smikrande så använder vi nålar eller klämmor för att få den att sitta perfekt.

Finns det möjlighet till ombyte inomhus kommer det ske där, det beror helt på vilken plats vi väljer att fotografera på. Skulle det inte finnas så har jag ett portabelt omklädningsrum med mig.

Jag rekomenderar att boka in en fotografering mellan v.24-36.

VID DÅLIGT VÄDER ELLER SJUKDOM

För att få bäst resultat är ljuset otroligt viktigt för vår fotografering. Om vädret inte skulle vara på vår sida så tillämpar jag en kostnadsfri ombokning. Jag har alltid ”tingade” tider för oväntade vädersituationer. 

Skulle vädret visa på regn kommer vi boka om. Jag kontaktar dig senast kvällen innan om du har en förmiddagstid bokad eller senast på morgonen om du har bokat en eftermiddagstid.

Du har alltid rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar

Alla graviditeter är olika, skulle du må dåligt och helt enkelt inte orka med din fotografering vår bokade så bokar vi självklart om. Jag vet hur man kan må och känna sig,  kontakta mig för en kostnadsfri ombokning. 

I rådande situation tillämpar jag ännu större försiktighet för att stoppa smittspridningen. Vid minsta symptom bokar vi om vår tid. All utrustning spritas och tvättas efter varje fotografering. För att utöka avståndet mellan oss kan jag kan för tillfället inte vara behjälplig vid ombyte under fotograferingen och ber dig därför att du tar med dig någon från ditt hushåll som kan hjälpa dig. 

LEVERANS AV DINA BILDER

 Efter ca 14 arbetsdagar presenteras ett urval om ca 30 bilder i ditt personliga onlinegalleri. 

I galleriet väljer du enkelt ut dina favoritbilder, antal utefter valt paket. Vill du köpa till fler bilder kostar det 600kr per bild och lägre vid köp av ett bildpaket. Ditt galleri finns öppet i 7 dagar för urval. Vill du ha hjälp att välja, säg bara till så visar jag vilka mina favoriter är.

När du valt dina bilder och meddelat mig vilka så kommer dina bilder finnas för nerladdning i ditt egna galleri när din slutfaktura är inbetald. 

Vid bildleverans på USB-minne tillkommer en leveranstid på ca. 10 arbetsdagar. 

Dina bilder levereras behandlade, både högupplöst och anpassat för publicering online. Bilderna kommer med fri användning för privat bruk. 

Egen redigering efter leverans är inte tillåten, det är däremot tillåtet att anpassa bildernas form vid publicering i sociala medier.

Vid publicering på sociala medier får ni mer än gärna tagga @madeleinevibergphoto #madeleinevibergphoto

DIN INVESTERING

GRAVIDFOTOGRAFERING -Studio

Gravidfotografering i studiomiljö, klassisk enfärgad bakgrund och vackra kvinnliga former.

1h fotografering.
Lån av kläder och rekvisita ingår

1500 kr

Observera! Inga bilder eller produkter ingår i fotograferingskostnaden.

GRAVIDFOTOGRAFERING -On Location

Den klassiska gravidfotograferingen utomhus i vackra miljöer med fantastiskt ljus. 

1h fotografering.
Två ombyten inkl. lån av klänningar

2000 kr

Observera! Inga bilder eller produkter ingår i fotograferingskostnaden.

TILLVAL

BLOMSTERKRANS fr. 450 kr

BLOMBUKTT fr. 500 kr

RÖKBOMB fr. 275 kr

BLOMSTERTOPP fr. 1300 kr

USB-LEVERANS 550 kr

BILDPAKET

Bildpaket Mini


5 st digitala bilder.

Ni erhåller ett personligt online-galleri för utval och nedladdning.

Era fotografier levereras både högupplösta samt webbupplösta anpassade för publicering online.

2700 kr

Bildpaket Midi


10 st digitala bilder.

Ni erhåller ett personligt online-galleri för utval och nedladdning.

Era fotografier levereras både högupplösta samt webbupplösta anpassade för publicering online.

5200 kr

Bildpaket Maxi


Alla digitala bilder i ert galleri, minst 20st.

Ni erhåller ett personligt online-galleri för utval och nedladdning.

Era fotografier levereras både högupplösta samt webbupplösta anpassade för publicering online.

9000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING!

Skicka in ditt bokningsformulär här!

Bildspelsrubrik
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klicka här
Bildspelsrubrik
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klicka här
Föregående
Nästa

CHECKLISTA

  • Använd gärna underkläder i ljusa, neutrala färger.
  • Har du en axelbandslös bh är det bra, om inte viker vi ner banden så de inte syns.
  • Styla hår och lägg din make-up så som du känner dig allra mest bekväm, tänk på att skarp make-up vid ögonen gärna kan ta över fokus i bilden.
  • Leggings är bra att använda om det skulle vara kyligt, gärna ljusa. OBS! det är viktigt att det går att vika ner mudden på byxorna så den ligger under magen.
  • Ha bekväma skor på fötterna, i regel syns inte skorna så välj sköna för dina fötter framför fina. Är det vinter, välja varma!
  • Ha gärna en varm jacka med dig som du kan ta på dig vid kyla. Är det kallt så pausar vi för att du ska hålla värmen.